ΠΡΑΚΤΙΚΗ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα πρακτική καθώς βρίσκεται 4 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη και σε απόσταση αναπνοής από την έξοδο της Εθνικής οδού πρός το Ρέθυμνο και όλες τις σημαντικές παραλίες και τα αξιοθέατα των Χανιων. Παράλληλα λειτουργεί πιάτσα ταξί και στάση αστικού λεωφορείου σε απόσταση 50μ από την υποδοχή του ξενοδοχείου. Η πλατεία της Σούδας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες μετατρέπεται σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον όπου μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου μακρυά απο την κίνηση της πόλης.

XANIA

Η μαγευτική πόλη των Χανίων απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο απο το ξενοδοχείο μας. Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα και τις περιοχές του νομού, με αφετηρία το στρατηγικό σημείο του Oniros Residences. Μια πόλη με μεγάλη ιστορία, η οποία ξεκινάει από τη μινωική περίοδο (το 395 π.Χ.) και συνεχίζεται έως και σήμερα! Μια πόλη γεμάτη από χρώματα, γεύσεις και εμπειρίες που πρέπει να ανακαλύψετε.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μόλις λίγα μέτρα από το λιμάνι της Σούδας και μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο των Χανίων, στον κόλπο της Σούδας, το Oniros Residences σας περιμένει! Μέσω του έμπειρου concierge γραφείου μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε κράτηση για ιδιωτική μεταφορά, μίνι λεωφορείο, ταξί ή λιμουζίνα από οποιοδήποτε νομό της Κρήτης.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
& ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικό φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης, αίθουσα συνεδριάσεων με 3 διαφορετικές διατάξεις (Board room, theater & Class) χωρητικότητας 9-50 ατόμων, γυμναστήριο και πισίνα.

TOP