ΕΙΜΑΣΤΕ
ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ.

Είμαστε στην Ελλάδα και οι προσδοκίες για φαγητό & ποτό υψηλής ποιότητας είναι εκεί, χωρίς καμία αμφιβολία. Τι γίνεται όμως με την ικανοποίηση αυτών των προσδοκιών σε συνδυασμό με ένα υψηλής ποιότητας περιβάλλον χωρίς συμβιβασμούς, κορυφαία σχεδίαση και απαράμιλλη εξυπηρέτηση;

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο βραβευμένος μας Chef Νίκος Καραθάνος με βιογραφικό του μετράει 2 αστέρια Michelin και 16 χρυσούς Σκούφους έχει ετοιμάσει όλα τα μενού με αίσθημα ευθύνης προς όλους τους φιλοξενούμενους μας. Από νωρίς το πρωι σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού απο τις καλύτερες πρώτες ύλες και φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, προχωρώντας ένα καλά μελετημένο-ιδιαίτερο brunch και τέλος φτάνοντας στο απόγευμα, το Resto δείχνει το δυνατό του σημείο με την Ελληνική-δημιουργική κουζίνα, το καλό κρασί και τα fancy cocktail του.

Oniros Lounge Resto Indoors

Το ερΩτημα του Food & Beverage εΙναι το πΩς.

Οι πρώτες ύλες Oniros Lounge Resto αποτελούν προτεραιότητα και απαραίτητο στοιχείο γιατί αποτελούν τα δομικά στοιχεία για τη δημιουργία γευστικών πιάτων στο μενού του εστιατορίου, ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών μας. Επιπλέον, το Oniros Lounge Resto είναι ένα από τα λίγα εστιατόρια & μπαρ που χρησιμοποιούν πρωτόκολλο ISO 22000 για να διασφαλίσουν την ποιότητα των διαδικασιών. Το μενού και τα ποτά του Oniros Lounge, σε συνδυασμό με lounge μουσική, τις low key εκδηλώσεις που ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα και την αγαπημένη εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους του Oniros, δημιουργούν το τέλειο σενάριο για τα απογεύματα και τις βραδιές σας. Let’s lounge!

COFFEE SPOT BY ONIROS

Ο καφές για εμας είναι κάτι παραπάνω απο ένα απο ένα απλό ρόφημα. Παρέχοντας πάντα φρεσκοαλεσμένο και μυρωδάτο καφέ σε συνδυασμό με τα φρέσκα-ποιοτικά σνακ και γλυκά, το Oniros Coffee Spot είναι ο μοναδικός προορισμός σας για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

TOP